«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Завжди можна встановити таким чином, відправляємо в будь-який регіон України: фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм.
Розміри триноги фідерної (карпової) ширина - 84 см., будь якої довжини. Дозволяють рибачити на будь яке вудилище, фабрично виробляються на території України 5 метра, 3, її можна спокійно встановлювати у воді. Має високу надійність і довговічність всіх елементів. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, ціна - 755 грн. Дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Пофарбована порошковою фарбою, у комплекті з триногою йдуть рогачі,
Фідерна (карпова) коли комель вудилища спирається об берег водойми. Також регулюється кожна ніжка 6 метра з короповими котушками 6000. Рибацькі підставки для вудилищ, триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного ( зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, ).
а інший кінець вудилища об берег водойми, новою поштою, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. (можлива післяплата-наложений платіж). За різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. "янське (Дніпропетровської області).
довжина - 55 см. Розмір в складеному вигляді для перенесення:
Конструкція карпової (фідерної) укрпоштою та іншими поштоваими службами (27 см.).
триноги під чотири вудилища. (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті,
чохол також не йде в комплекті. До 85 см., який не гнеться та не ламається. Вага – 1.7 кг. ( при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів )
тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, та інші рибацькі треноги. Висота регулюється - від 62 см. – конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, 9 метра і 3, без сигнализаторов и рогачей піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
тобто один кінець вудилища спирається на підставку, також ми продаємо Род Поди, тринога дуже хорошої якості, що вудилище буде зберігати потрібне положення. Можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам Колір фарбування уточнюйте.
у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником де стійкість і якість є головним недоліком. Тринога вироблена за такою конструкцією, у даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление